Vil Du Vite Alle Triksene Om Gjeldskonsolidering?

Hvis du bruker mer enn du bringer inn, vil gjelden begynne å samle seg raskt. Dette kan være økonomisk katastrofalt. Tipsene om gjeldskonsolidering nedenfor kan hjelpe deg med å håndtere gjelden din en gang for alle.

Tenk på fordelene med gjeldskonsolidering, selv om du er gjeld er ikke så tung. For eksempel kan et gjeldskonsolideringslån med svært gunstige vilkår spare deg mye penger i renter hver måned. En enkelt betaling er også mye enklere å administrere enn mange. Vei fordeler og ulemper, og se om gjeldskonsolidering kan sette deg i bedre økonomisk form.

Et non-profit gjeldskonsolideringsbyrå er ikke nødvendigvis et bedre alternativ. Uavhengig av statusen til gjeldskonsolideringsbyrået ditt, kontakt Better Business Bureau for å sikre at det er en legitim virksomhet. Hvis du finner ut at noen klager har blitt arkivert eller kommet over noen dårlige anmeldelser på nettet, finn et annet alternativ.

Finn ut hvordan gjeldskonsolideringsselskapet er finansiert, og ikke gjør forretninger med dem hvis de nekter å avsløre denne informasjonen. Hvis de sier de er en ideell organisasjon, sørg for å sjekke med staten for å se om det er sant. Også, hvis de sier de er skattefritatt, sjekk det ut også.

Finn et gjeldskonsolideringsbyrå som ansetter kvalifiserte rådgivere. Spør om bakgrunnen og sertifiseringen av rådgiverne før du blir en klient. Ideelt sett bør en gjeldskonsolideringsrådgiver bli sertifisert av NFCC eller en annen anerkjent profesjonell organisasjon. Ikke arbeid med et byrå som ikke ansetter kvalifisert personale.

Unngå gjeldskonsolideringsbyråer som betaler sine ansatte på en provisjon. En rådgiver som er motivert av en kommisjon vil bli fristet til å tilby deg flere finansielle produkter enn du virkelig trenger. Finn et byrå som ikke motiverer rådgivere med provisjoner, slik at du kan få en objektiv mening og nyttige råd.

Hvis du ikke klarer å håndtere ulike gjeld og oppfylle betalingsforpliktelsene dine hver måned, kan det være lurt å vurdere gjeldskonsolidering. Dette er en populær måte å redusere flere regninger og betalinger til en rimelig enkelt månedlig betaling. Noen ganger vil du til og med få din samlede gjeld redusert med gjeldskonsolidering.

Spør selskapet om hva deres personvernpolicy er. Finn ut hvordan den sensitive informasjonen din vil bli lagret. Spørsmål om datasystemet har krypterte filer eller ikke. Hvis du finner noe mangler, så kan du sette din økonomiske informasjon (og din identitet) i fare for å bli stjålet i fremtiden.

Sørg for å lære om avgiftene du må betale. Det er viktig å sørge for at hver avgift knyttet til et lån er fullt stavet ut i kontrakten. Det er også lurt å finne ut hvordan betalingen skal deles mellom kreditorer. Det bør være en betalingsplan som selskapet kan gi deg som viser nedbrytingen.

Den eneste metoden for å eliminere gjelden din er å betale den av. Mens du tar på seg en annen jobb eller låne penger kan hjelpe for et minutt, bivirkningene er ofte verre enn hva de er herding. Ved hjelp av et gjeldskonsolideringsprogram, kombinert med å følge tipsene som presenteres her, vil hjelpe deg med å løse de langvarige økonomiske problemene.